dijous, 23 de gener del 2014

Aquest abril arriba "Bola de drac Compendi 1" per Planeta DeAgostini

Aquest matí, Planeta DeAgostini Cómics ha publicat al seu Twitter la portada de l'edició catalana de Bola de drac Compendi 1 (Dragon ball Chozenshû 1), volum el qual el tindrem disponible a partir de l'abril.  


Bola de drac Compendi és una enciclopèdia sobre l'obra d'Akira Toriyama que tracta tant del manga com de l'anime, essent una actualització de l'antiga Daizenshû, de la qual només se'n va publicar el seu primer volum "Ilustraciones completas" en castellà també per la mateixa editorial. "Ilustraciones Completas" però no s'ha reeditat i actualitzat en el Bola de drac Compendi (Dragon ball Chôzenshû) si no que ho fet al Dragon ball Chôgashû  que Planeta DeAgostini publicarà el proper novembre d'aquest any.
L'enciclopèdia està formada per 4 volums, essent aquest primer, la Guia de la Història i del Món (Story & World Guide). Els altres tres corresponen a:

- Bola de Drac Compendi 2 -  "Guia d'Animació part 1" (Animation Guide Part 1)
- Bola de Drac Compendi 3 -  "Guia d'Animació part 2" (Animation Guide Part 2)
- Bola de Drac Compendi 4 - "Superdiccionari" (Chōjiten, 超辞典)

Sinopsi de Bola de drac Compendi 1: Guia de la Història i del Món:
Versió composta i actualitzada del Daizenshû 2 i Daizenshû 4, que abasta la història del mític manga i aspectes diversos de la seva reeixida versió anime. Així, aquest llibre de 352 pàgines conté informació considerable envers Bola de Drac i Bola de Drac Z, un breu seguiment a Dr. Slump, així com material gràfic del millor manga de tots els temps. A més, aquesta primera entrega també inclou entrevistes al creador, el famós mangaka Akira Toriyama.

Els detall tècnics també anunciats per Twitter són: Cartoné, 352 pàgines, color/BN, 183x257, 25€/volum.

4 comentaris:

Moroboshi ha dit...

Tinc l'honor i l'orgull d'haver participat en la revisió del text d'aquest compendi, però deixa'm aclarir que aquell "Ilustraciones completas" (que no eren completes) no té res a veure amb això, sinó de Dragon Ball: Chôgashû, que Planeta també va anunciar per a aquest any. En altres paraules, el llibre d'il·lustracions tornarà i, aquest cop sí, complet.

Llop Segarrenc ha dit...

Ep Moroboshi!!!

Tinc la sensació que s'entén prou bé que Ilustraciones Completas va ser l'únic volum de la Daizenshû que es va publicar aquí.

I tal com dius, aquest volum s'ha actualitzat en el Chôgashû.

Moroboshi ha dit...

Vols dir? És que he llegit tot el Chôzenshû 1 i no hi ha cap part que sigui d'il·lustracions... :S

Llop Segarrenc ha dit...

He actualitzat el text, ara sí que s'entén.