dilluns, 14 d’abril del 2014

Cowa! (Kanzenban)

Títol: Cowa! (Kanzenban)
Títol original: Cowa! 
Autor: Akira Toriyama
Publicat per: Planeta DeAgostini Cómics, abril de 2014
Format: Rústic amb sobrecoberta, 14.8 x 21 cm, 200 pàgines, Color/BN
Preu: 10.95€

Aquest mes d'abril, Planeta DeAgostini Cómics ha reeditat Cowa!, manga que Akira Toriyama va realitzar en acabar Bola de drac. El format de reedició és el kanzenban, és a dir "Edició Definitiva" tal com Planeta DeAgostini ha publicat també Bola de drac, Nekomajin, Mankan Zenseki i Dr. Slump. La intenció de la editorial és també publicar Kajika i Sandland en aquest format. El nou Cowa! compta amb una nova traducció i retolació. 

El peti vampir Paifu i el fantasmet Jose Rodríguez són dos monstres viuen al poble de Cap Rat-penat. De cop i volta els monstres del poble es posen malats de la Grip dels monstres, malaltia que resulta mortal al cap d'un mes d'haver-se posat malat. Així que en Paifu, en Jose, l'Apon, un altre petit monstre, i el Sr. Maruyama, un humà ex-lluitador de sumo, emprendran un llarg viatge i ple d'entrebancs per anar a buscar el medicament que fabrica una bruixa del llunyà Mont Mussol. 

Amb Cowa!, Akira Toriyama retorna al genere humorístic propi de Dr. Slump o la primera saga de Bola de drac, sent l'acció doncs complementaria. És una obra curta però que es gaudeix amb els seus entranyables i simpàtics personatges.

Cowa! (tom normal). Planeta DeAgostini, 1999

2 comentaris:

Muramasa ha dit...

Hola!

Aquesta entrada apareix en la meva nova secció Be My Guest ;)

scaramanga ha dit...

I a la meva versió bastarditzada de la secció d'en Muramasa. A tu et dono tractament especial, que La Nau som multilíngües:[Be Derp's Guest] - Mes 1, Semana 3