dilluns, 21 de juliol del 2014

Torchwood. 2a temporada

Al final de la 1a temporada de Torchwood, en Jack Harkness desapareixia sobtadament en sentir un so un molt conegut, el del Tardis. Així emprenia una aventura amb el Doctor i la Martha que correspon al darrers 3 episodis del tercera temporada de Doctor Who.

Aquesta segona temporada també consta de 13 episodis que es van emetre  del 16 de gener al 4 d'abril de 2008. Tal com vaig fer amb la primera temporada repassaré aquells episodis amb rellevància. 


En la seva absència els altres integrants de Torchwood han hagut de valer-se per si  mateixos i enfrontant-se a les amenaces sorgides de la fissura de Cardiff. Aixi és tal com ens ho mostra els primers moments del primer episodi de la segona temporada, Petons i explosions, en que també suposa el retorn d'en Jack a Torchwood, a més també s'introduirà un conegut del passat d'en Jack en la seva època d'agent del temps, en John Hart, protagonitzat per en James Masters, conegut sobretot pel seu paper d'Spike a Buffy The Vampire Slayer.  

John Hart
Al quart episodi, Carn, en Rhys ho sabrà tot sobre el lloc on treballa la Gwen, Torchwood. 
Al cinquè episodi, apareixerà un peculiar personatge, l'Adam, gràcies al qual coneixerem part de la infantesa d'en Jack, en els moments més dramàtics que va tenir ell i al seva família, en especial amb el seu germà Gray, el qual es van veure separar quan van ser atacats per una uns alienígenes. 

Adam
Anem als episodis 6, 7 i 8 (Reinici, Mort Vivent i Un dia a la mort). En aquests hi tindrem l'aparició de la Martha Jones. Però en aquests també se succeiran uns fets importants per l'Owen Harper. Al primer episodi morirà, al segon ressuscitarà, el que comportarà que temporalment davant d'aquesta estranya situació la Martha Jones ocupi el seu lloc com a metge de Torchwood Cardiff. Les aventures que la Martha viurà són anteriors a l'amenaça dels Sontaran de la quarta temporada de Doctor Who.

La Martha Jones entrant a Torchwood Cariff
El novè episodi, Una cosa prestada, està dedicat al casament entre en Rhys Williams i la Gwen Cooper, en que les noces seran molt mogudes, ja que la Gwen es trobarà que està embaraçada d'un extraterrestre. Al final de l'episodi, sabrem que en Jack s'havia casat en mostrar una foto del dia del seu casament.


I anem als darrers episodis de la temporada, Fragments (12è) i Final Mortal (13è). Al primer els membres de Torchwood, exceptuant la Gwen, es troben en un edifici quan unes bombes exploten i queden atrapats a les runes. La situació en que es troben, ens permetrà fer un flaixbac en les seves vides i poder conèixer com van entrar a formar part de Torchood. Començant per en Jack, com té el primer contacte i n'esdevé el cap de la seu de Cardiff. Continuant per la Toshiko, seguidament per en Ianto, el qual havia format de Torchood Londres, i acabant per l'Owen.  

Un cop tots sans i estalvis, els quals han tingut l'ajuda de la Gwen i en Rhys, sabran qui hi ha al darrere de l'aquest atemptant, a través del manipulador del temps d'en Jack entraran en contacte amb en John Hart, el qual està en companyia d'en Gray.

Gray
I així ho enllacem amb l'últim episodi. Qui en realitat hi ha al darrere de tot plegat és en Gray el qual odia fortament en Jack considerant-lo culpable de la seva separació i de tot el que li va passar a partir de llavors. Així que manipulant en John, provoca vaires destruccions a tot Cardiff. I si amb això no n'hi ha prou l'equip tindrà baixes importants, la mort de la Toshiko Sato i la mort definitiva de l'Owen Harper, treballant per salvar Cardiff. Per la seva banda en John Hart empren un viatge a explorar el món i en Gray es congelat.

La Gwen, en Jack i en Ianto plorant les morts dels seus amics
Així amb aquests fets traumàtics, ho enllacem amb els darrers episodis de la quarta temporada de Doctor Who, La Terra robada i El final del viatge, on els tres tindran els seus respectius papers per salvar la Terra davant l'amenaça dels Daleks.

1 comentari:

Muramasa ha dit...

Bones! :)

Aquesta entrada apareix en la meva secció setmanal [Be My Guest] ;)