Flora Catalana, l'associació sense ànim de lucre d'informació i divulgació de la botànica i etnobotànica de Catalunya, compta amb un nou grup local. En aquesta ocasió es tracta del Grup Local de l'Altiplà de la Segarra que ha sorgit com a fruit de la col·laboració entre Flora Catalana i el Centre d’Estudis Segarrencs, el qual assumeix la coordinació d’aquest nou grup. Aquest centre d’estudis ja té experiència i coneixement de les plantes de l'altiplà, per la qual cosa la col·laboració entre ambdós entitats serà una aliança profitosa tan per la flora d’aquest territori com per totes aquelles persones que gaudeixen amb les plantes.
Podeu visitar la web d’aquest grup local al següent enllaç: http://www.floracatalana.cat/altiplasegarra
L’àmbit geogràfic que acapara aquest grup, queda definit per l’anomenat Altiplà de la Segarra. És la comarca natural que, entre 400 i 900 m. d'altitud, separa la conca del Segre, de les dels rius Anoia, Gaià i Francolí, al centre del territori català. Per tant, inclou el territori de la comarca administrativa de la Segarra, però també de l'Anoia (capçalera del riu Anoia i Llobregós), Conca de Barberà (capçalera del riu Corb, i Gaià), Solsonès (capçalera del Llobregós), Bages (capçalera de la Riera de Rajadell) i Urgell (vall alta del Corb).
Tots els socis de Flora Catalana que viuen en aquest àmbit geogràfic estan convidats a formar-ne part, així els residents a les comarques esmentades, rebran un correu electrònic per convidar-los a formar-ne part. Responent al correu podran quedar adscrits a aquest grup local de Flora Catalana.
Font: Associació Flora Catalana (www.floracatalana.cat), (Notícia)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada