dimecres, 19 de maig del 2010

DB Pack 6: La Saga d'en Satanàs Cor Petit

Des d'avui dimecres 19 de maig ja tenim a la venda el Sisè Pack de Bola de Drac (Dragon Ball), el qual consta del desenllaç de la Saga d'en Satanàs Cor Petit, tal com coneixem en Piccolo Daimaoh a la versió catalana de l'anime.

Aquest Pack consta de 6 DVD repartits en 3 caixes slim, havent-hi els episodis compresos entre l'109 al 132, doncs en total 24 episodis.

Finalment en Son Goku es troba cara a cara amb en Satanàs Cor Petit. Però aquest enfrontament anirà a favor de Satanàs i en Goku caurà derrotat a les portes de la mort. En marxar al Banda de Dimonis amb la bola de drac d'en Yajirobee, aquest podrà fer recuperar en Goku. I així iniciaran un viatge cap a la Terra Sagrada d'en Karin, on el nostre protagonista es podrà recuperar amb les mongetes màgiques del Folllet. Mentrestant, en Mestre Mutenroshi, en Ten Shin Han i en Chaoz que també buscaven les Boles de drac finalment també es trobaran cara a cara amb en Cor Petit. En Follet Tortuga paralitzarà en Ten i s'enfrontarà cara a cara amb el temible dimoni. Per tal de vènce'l, el Mestre de les Arts Marcials utilitzarà el Mafuba, l'Ona per Tancar el Dimoni, que en el passat en Mutaito, mestre d'en Tortuga i en Grua, ja va utilitzar per vèncer en Satanàs Cor Petit. Però el Follet Tortuga caurà mort, i en Cor Petit feliç que no hi ha ningú que el pugui derrotar i amb totes les boles de drac a les seves mans invoca en Shenron, demanant-li la Joventut Eterna. Però en Chaoz, per consell d'en Ten ho intentarà evitar demanant ell el dessig, pero el Dimoni ho evitarà matant-lo. Ara ja essent jove i poderós altre cop en Cor Petit elimina en Shenron per tal que ningú el pugui tornar a invocar. Un cop havent expulsat en Pilaf i companyia, en Cor Petit i el seu servent Piano, es dirigeixen al Castell del Rei, per autoproclamar-se Amo i Senyor de la Terra.

En Ten Shin Han en recuperar-se de la paràlisis iniciarà un entrenament per dominar el Mafuba. Per altra banda en Goku i en Yajirobee arriben davant en Karin i on en Goku es recupera i rep la mala noticia de la mort d'en Mutenroshi. Només hi ha una manera de que es pugui fer-se més fort i es beure i resistir l'Super Aigua Sagrada, ja que podria morir, però ell tot hi així se la beu.

En Cor Petit aconsegueix el seu objectiu, esdevenint Rei del Món, però un guerrer, en Ten Shin Han s'hi presenta al davant, però en Satanàs decideix que serà un altre qui lluitarà i crea un nou dimoni en Drum. En Ten està a punt de morir a mans d'aquest dimoni quan de cop hi volta apareix en Goku, salva el seu amic i amb un sol cop derrota en Drum. En Goku a augmentat considerablament la seva força. Finalment hi haurà lloc el combat que decidirà el futur de la Terra. Un jove Cor Petit i un reforçat Goku lluitaran durament. En Goku malgrat tot i rebré l'ajuda d'en Ten, quedarà tindrà molt ferides les cames i el braç esquerre. En Cor Petit està a punt de rematar en Goku quan aquest concentra tota la seva força al puny del braç intacta i aconsegueix travessar en Cor Petit, però abans d'explotar aquest crearà un ultim ou d'on sortirà un fill i alhora reencarnació seva.

En Goku ha guanyat i amb en Yajirobee retornen a la Torre d'en Karin. Sense en Shenron, els amics morts no podran ressuscitar, però en Karin dona una idea, que en Goku vagi a visitar el creador del drac, Déu. Però només hi ah uan manera de trobar-lo hi és amb el Nyoibo, el Bastó Màgic. En Goku que l'havia perdut durant el combat, el retroba a la Kame House, i un altre cop a la Torre, el posa al capdamunt de la cúpula, i en allargar-se finalment arribar al Temple de Déu. Allà es trobarà amb el Sr. Popo, el servent de Déu, i en superar la prova, en Goku es troba cara a cara amb el Diví personatge. Sorpresa, es clavat a en Satanàs Cor Petit, i es que antigament eren un sol individu, i aquest per esdevenir el nou Déu va haver d'alliberar-se de la seva part malefica d'on naixeria en Satanàs Cor Petit, 2 cares de la mateixa moneda, Déu i Satanàs.

Déu retornarà a la vida a en Shenron, que gràcies a aquest tothom que havia mort a les mans dels Dimonis ressusitaran. A canvi en Goku s'haurà de quedar al Temple de Déu a entrenar-se i es que segurament d'aquí a 3 anys al proper Gran Torneig de les Arts Marcials, el fill i reencarnació d'en Cor Petit hi sigui present.

Seran 3 anys en que en Goku s'entrenarà al Temple de Déu, i el seus amics també s'entrenaran viatjant pel món. El retrobament serà al 23è Gran Torneig de les Arts Marcials on també hi haurà un nou Satanàs disposat a venjar el seu pare i conquerir el món.


El setè pack amb el desenllaç de l'anime de Bola de Drac: La Saga del 23è Torneig de les Arts Marcials, està prevista la seva venda al proxim més de juny

4 comentaris:

scaramanga ha dit...

El primer combat èpic de Bola de Drac bé es mereix un informe!

Mirant-ho en retrospectiva, i fullejant el manga, a en Son Goku li estava resultant fins i tot relativament fàcil vènçer en Cor Petit Sr. fins que aquest va fer trampes (com és lògic, essent el dolent) utilitzant Ten Xin Han com a escut humà, cosa que agafà en Goku en fora de joc. Sambla el Barça 3 - Sevilla 2 de fa un parell de setmanes (tot i que els de Nervión no van fer trampes).

Preguntes que cal fer-se:

Què coi fotia allà en Piano a part de ser un destorb? Com un geni del mal com en Cor Petit es va dignar a crear un lacai tan inútil? Com va poder morir d'una simple topada?

Com és que dels ous d'en Cor Petit no neixien Nàmecs? Com pot ser que els monstres naixéssin vestits i tot?

I, per acabar, afegir que en aquesta nissaga se produí la pífia més gran del nostre doblatge quen la Bulma, en Iamxa i la Lanx donen en Son Goku per viu de cop i volta (i el locutor de la tele el coneix!!! Deuria veure el torneig...) quan volen cap el lloc del combat. Després, el diàleg adquireix la categoria de "de besucs" amb un "ajudan's Baba!" (?). Al manga simplement descobreixen que és viu segons la predicció de la Baba a la nissaga anterior, però els de la traducció aquí van pixar fora de test de manera tan quasi (perquè allò és imopssible de superar) tan èpica com els de la versió castellana i el seus "dejaremos que se muera solo" i el "Babidí conoce el secreto de las yerbas" (!!!!!!!!!!!!!).

Llop Segarrenc ha dit...

Tot Amo i Senyor necessitat el seu més fidel conseller i servent, i aquest es en Piano. S'ha discutit si va ser un supervivent i amb l'ajunt d'en Pilaf van trobar i alliberar en Cor Petit, o per altra banda en va ser la seva primera creació en ser alliberat.

En Cor Petit barrejava la capacitat reproductiva dels Namekians (com molt més endavant sabrem) amb la seva força demoniaca malefica. D'aquí que en sortissin dimonis, i a més a més vestits, màgia a l'interior de l'ou.

I això de la traducció ara no me'n recordo, quan ho vegi ja ho sabré.

scaramanga ha dit...

Bones respostes, com hi ha món. Es nota que n'ets un expert, Lupus. Fa temps que vaig deixar de visitar fòruims de Bola de Drac i m'he oxidat una mica.

Jo he llegit pels puestos que en Piano estava nominat a "personatge més inútil de Bola de Drac", i això li ha donat un cert estàtus mític.

Quan trobis allò de la traducció, avisa'm. Era per petar-se, t'ho juro! (ara ho hauran canviat, per fer la punyeta XD).

Llop Segarrenc ha dit...

Acabo de veure el capitol 121, amb els subtitols i el manga a mà. I quina gran pifia en la traducció: Baba la totpoderosa!!! XD.