diumenge, 21 de novembre del 2010

Love Hina: La noia de la promesa

Títol: Love Hina.
Títol Original: ラブひな, Love Hina
Autor: Ken Akamatsu
Format: 14 toms normals.
Publicat per: Glénat. Maig de 2008 a Octubre de 2010

Love Hina és la primera obra d'exit internacional de Ken Akamatsu, autor de l'actual Negima! Magister Negi Magi, editada en castellà també per Glénat.

Love Hina la vaig coneixer a través de la seva versió animada que es va emetre al primer 3XL del desaparegut canal K3. El manga el va editar Glénat primerament en castellà al febrer del 2002 i finalment el juny de 2008 el va començar a editar en català.

Aquest manganime s'enclava en el que s'anomena Harem Manga, on el protagonista, un noi, es troba envoltat de noies. El noi és en Keitarô Urashima, que quan era petit va fer una promesa a una nena en que si dues persones que s'estimen entren plegades a la Tôdai (Tôkyo Daigaku, Universitat de Tôkyo) viuen felices per sempre. El temps passa fins que arriba el moment de complir la promesa però hi han 2 problemes en Keitarô que té 19 anys ha suspès dos cops l’examen d’accés a la universitat i a més no recorda el nom de la nena de la promesa. Així que per aprovar l'examen i estudiar amb més tranquilitat decideix allotjar-se a la pensió Hinata que posseeix la seva àvia, trobant-se però amb la sorpresa de que la pensió, la propietària de la qual s’ha anat a fer la volta al món, ara s’ha transformat en una residència per a noies, dirigida per la tieta d’en Keitarô, la Haruka. Les aventures estaran servides i a més havent-hi a Hinata uns banys termals.

I les noies són la Naru Narusegawa, la Shinobu Maehara, la Motoko Aoyama, la Kaolla Su, la Mitsune "Kitsune" Konno, i més endavant si afegirà la Mutsumi Otohime i ja cap al final la Kanako Urashima, germana adoptada d'en Keitarô. D'una manera o altra totes acabaran penjades del maldestre Keitarô, però només una acabarà sent la mitja taronja de l'Urashima.

Així és que al final i després d'aventures arqueològiques, en Keitarô aprovarà l'examen i finalment a la noia que estima i qui li ha confessat els seus sentiments, la Naru, acabarà sent la noia de la promesa.

Aquesta no es l'única parella que es formarà, abans serà el torn de la Haruka i en Seta, en que la seva aparició farà canviar el rumb d'en Keitarô, del Dret a l'Arqueologia.

Love Hina: una història curta,, amb humor, aventures i amb dosis de picantor.

3 comentaris:

Muramasa ha dit...

Interessant ressenya.

scaramanga ha dit...

Mai m'ha agradat Love Hinam però és interessant assenyalar un fet confirmat pel mateix Ken Akamatsu: que l'autor va canviar el final relativament tard, ja que ell volia que Keitaro acabés casant-se amb Motoko, sorprenent els lectors, erò s'estava quedant sense idees i va optar per un final "made in Hollywood".

Curiós, no?

Font: http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/WhatCouldHaveBeen/Anime

Llop Segarrenc ha dit...

Muramasa: De fer ressenyes no en ser fer, les faig a l'estil Lupus Sigarrensis.

Scaramanga: Veus això no ho sabia pas.