dimecres, 12 de setembre del 2012

Jo hi vaig ser! #11s2012

Ahir dia 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, un cop havent passat pocs minuts d'un quart de tres, un autocar marxava de Calaf en direcció a Barcelona, per participar a la Manifestació Independentista organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana.

Al llarg del viatge varem veient altres autocars i cotxes que també hi feien via. En arribar a la Capital i en aproximar-nos al lloc de l'aparcament, l'ambient independentista és va anar fer més i més present: Molt autocars i també molts grups de gent. Un cop ja a terra, aparcats al Carrer Aribau, alçada del número 132, ens varem anar dirigint cap a la cruïlla de Passeig de Gràcia amb la Gran Via de les Corts Catalanes. Gent, moltíssima gent reunida en aquell punt com d'altres dels voltants. Passava el temps, allà esperant, una càmera de TV3 en una grua ens anava gravant, a tota aquella multitud de la cruïlla. La font rajava, els castellers actuaven, es respirava un gran ambient festiu i reivindicatiu. Es van fer les 6 de la tarda, jo endollat a la ràdio del mòbil, escoltant Catalunya Ràdio, resumint el que deien, tot col·lapsat! El grup calafí es veu separat, per intentar avançar has de triar el camí per on puguis passar, avançant a poc a poc. El temps van passant, per Catalunya Ràdio informen que un milió i mig de persones participen en la manifestació. La següent foto es un bon rèflex del que s'hi va viure:


El temps va passant. Ja un quart de nou del vespre, tot just passo per la cruïlla de Pau Claris amb Ronda de Sant Pere, un cop aquí veient l'hora que es, deixem el recorregut de la Manifestació per anar tornant cap on teníem l'autocar aparcat, per tornar cap a casa. 

No cal dir que va ser una gran tarda, amb un gran ambient festiu, reivindicatiu i amb un sol crit un unànime:  

INDEPENDÈNCIA!

Ara també puc dir que:




4 comentaris:

Anònim ha dit...

http://www.burbuja.info/inmobiliaria/7192010-post169.html

passejo ha dit...

Que ningú es confongui. La foto aèria no és real sinó un muntatge (qui ho dubti p.e. que es fixi amb les ombres que són de migdia i la foto base sembla ser la de satèl·lit de Google Maps)

Llop Segarrenc ha dit...

Sigui muntatge o no, no es pot negar de cap manera la gent, gent i gent que érem omplint els carrers de Barcelona.

scaramanga ha dit...

Jo TAMBÉ HI VAIG SER