diumenge, 16 de setembre del 2012

La USAP torna a triomfar a Barcelona

Ahir dissabte 15 de setembre, tornava a Barcelona per segona setmana aquesta setmana, per anar a veure el partit que disputava la USA de Perpinyà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys en la Segona Festa del Rugbi Català. Enguany ho ha fet contra l'Stade de Tolosa en un partit de la cinquena jornada de la lliga Top 14, en el qual l'equip català ha guanyat per 34 - 20 gràcies a una magnifica primer part (27 - 6, al descans). 
USAP (vermell) i Tolosa (blanc) en una melé. Foto Esport3.cat

Aquest cop però l'entrada ha estat inferior a la de l'any passat, en que el 9 d'abril de 2011 la USAP s'enfrontà i guanyà el RC Toló en un partit de quarts de final de la Copa d'Europa. Tot i així les més de 22.000 persones que van assistir ahir superen en escreix la capacitat de l'estadi Aimé Giralt (16953 localitats). 

Aquesta victòria és molt important per l'equip de Perpinyà situant-lo a la 8a posició (en l'anterior jornada, 11è). Les tres primeres jornades les va perdré, i la 4a la guanyà contra el Baiona in extremis (18 - 13). 

En aquesta magnifica jornada però ha estat entristida per la mort de Paul Okesene, el xofer de la USAP, el qual els havia portat fins a Barcelona. Els jugadors no ho han sabut fins després del partit. Paul Okesene ha mort d'un atac de cor als 44 anys. 

Seguidament  hi ha hagut un partit amistós entre la Selecció Catalana i Andorra, en el qual ha guanyat el primer per 20 a 17, partit que no he pogut veure. 
 
El dissabte continuava i ara parlant de futbol, el Barça ha guanyat al Getafe (1 - 4), i per acabar-ho de rematar el Madrid ha punxat contra el Sevilla (1-0). Sense cap mena de dubte un dissabte rodó.