dissabte, 8 de setembre del 2012

Novetat de Norma d'octubre: La novel·la "Cròniques d'un heroi urbà vol.1"

Després d'uns dos mesos en que Norma Editorial no treia cap novetat en català, com a novetat d'octubre si que en traurà una, però no es tracta d'un còmic si no d'una novel·la, de la qual s'espera una futura adaptació al còmic. La novel·la en qüestió és Avui m'ha passat una cosa molt bèstia, la primera part de la trilogia Cròniques d'un heroi urbà

A LA VENDA EL 28 DE SETEMBRE!

Cròniques d'un heroi urbà vol. 1: Avui m'ha passat una cosa molt bèstia, de Daniel Estorach
Aventures - Superherois. Novel·la. 1 de 3 
Rústica amb solapes, 14 x 28.5, 184 pàgines, B/N
14€

UNA ORIGINAL HISTÒRIA DE SUPERHEROIS QUE TRANSCORRE A BARCELONA.

En Daniel mai podrà oblidar el dimarts 20 de març de 2007, després de mesos de malestar, migranyes infernals i estranyes hemorràgies nasals, el seu veritable jo, l´heroi que sempre havia mantingut ocult, va fer la seva aparició i va alliberar tot el seu potencial. Els seus veïns i coneguts tampoc oblidaran mai aquell dia, sobretot, aquells que van sofrir en les seves carns les conseqüències de la seva transformació. Ara, en Daniel és un heroi, un emmascarat que irromp en l´escena local de Barcelona amb la intenció d´atallar les injustícies i ajudar als més necessitats, un solitari que a poc a poc descobrirà que no està solament en aquesta lluita i que hi ha varis i perillós bàndols. Un heroi real que ens explica la seva història a través d´aquest apassionant relat.

EL NOU FENOMEN DE LA LITERATURA 2.0.
Daniel Estorach (Barcelona, 1975) va començar aquest projecte a través de la xarxa, com si d'un bloc personal i real es tractés i en poc temps milers de lectors van començar a seguir les seves aventures. Actualment treballa en les dues següents novel · les que completen aquesta apassionant trilogia.


PROPERAMENT EN CÒMIC
+ REGAL PUNTS DE LLIBRE


Font: Norma pdf pàg. 1, ComiCat