dimarts, 16 d’octubre del 2012

Serenity: Aquells que vam deixar enrere

Títol: Serenity: Aquells que vam deixar enrere
Títol original: Serenity: Those left behind
Història de: Joss Whedon i Brett Matthews
Autors: Brett Matthews (guió), Will Conrad (dibuix), Laura Martin (color)
Publicat per: Recerca Editorial, abril (nº1) i maig (nº2) de 2006
Format: Quadern grapat, 50 pàgines, Color
Preu original: 3,50€.

Serenity: Aquells que vam deixar enrere fou l'altre còmic de dos números que em vaig comprar de segona mà al mercat d'antiguitats de la passada Fira d'Igualada (29 i 30 de setembre). 

Aquest còmic està format per tres capítols, els dos primers recopilats al primer número, i el tercer al segon número juntament amb l'avançament de la següent obra que es publicaria dins de la col·leció Hal de Recerca Editorial.

Al llarg dels tres capítols, seguirem la nau Serenity, tripulada per una colla de bandits espacials, cada personatge de diversa precedència, els quals es veuen perseguits per l'Aliança, en motiu de dos dels membres de la tripulació: Els germans Tam.

Aquesta petita història però forma part d'un conjunt més gran, enclavat en la saga televisiva-cinematogràfica de Firefly (sèrie de televisió) i Serenity (pèl·licula), i se situa entre les dues produccions enllaçant-les. Al darrere d'aquestes produccions hi ha en Joss Whedon, conegut per ser el creador de Buffy The Vampire Slayer.

De cara el lector que no conegui l'univers de Serenity i per tal que se situ-hi, al primer número hi ha tres pàgines on s'explica el context, els antecedents de la història i també una breu descripció de cada un dels personatges. Així doncs l'ideal és veure tan la sèrie (14 episodis) com la pel·lícula per submergir-te en l'univers de Serenity i així entendre més bé el còmic.