diumenge, 3 de novembre del 2013

Cinturó Negre nº20 per Nadal

Ahir a la tarda al XIX Saló del Manga de Barcelona va tenir lloc la presentació de novetats d'Editores de Tebeos. L'editorial va confirmar que el volum 20 de Cinturó Negre (Yawara!), que ja fa un any que està en pausa, sortirà el proper més de desembre, per Nadal, amb la intenció de finalitzar la sèrie. La periodicitat que tindrà a patir de llavors serà trimestral. A més a més, també va confirmar la pujada de preus del seu catàleg manga a partir de demà dilluns 4 de novembre. Això comportarà que Cinturó Negre pugi dels 7€ als 7,95€


Actualització del 04 de desembre de 2013: 
Cinturó Negre #20 no sortirà aquest mes de desembre!

Font: ComiCat

5 comentaris:

Moroboshi ha dit...

Més que confirmar-ne la continuació va desdir-se de la seva cancel·lació, recordem-ho.

Cosa que és una gran notícia si efectivament és veritat. El que em sembla curiós és que després d'aturar-la tant de temps ara decideixi continuar-la quan la situació de l'empresa no és millor, de fet fins i tot és pitjor, que quan va prendre la mesura de deixar-la estar de moment.

Més curiós encara: l'últim que havia dit de Cinturó Negre abans de posar-la en pausa havia estat que passaria de periodicitat semestral a trimestral, i aquella bona notícia no es va fer mai realitat. Espero que EDT compleixi, tinguem el 20 per Nadal i l'any vinent en surtin 3 o 4 més, i que la col·lecció pugui acabar sense problemes calculo que a finals de 2015... sempre que l'editorial aguanti.

I que pugi de preu, bé, ens hi resignem si és el preu a pagar per a tenir-la sencera. Val a dir que són volums de gruix superior a la mitjana, amb més de 200 pàgines, encara que la retolació sigui de les pitjors que li he vist a Glénat/EDT, i això és dir molt.

Godai ha dit...

Sobre el tema, cal ser cautelós amb la informació per no crear falses esperançes als que fa temps que esperem la continuació.

Segons les intencions d'EDT, cal tenir en compte que passen per una etapa complicada per l'empresa, i sí tenen apunt el volum 20 (la portada fa un any que corre per la xarxa) però no veuen clar el moment de treure'l... la realitat és que és una sèrie que no funciona gaire, però és bo saber que sí volen continuar, ara sense data exacte.

Per la meva part vaig dir a EDT que millor seria fer una tirada més curta i una distribució més directe al lector, per exemple a salons o per demanda particular.

De moment la col·lecció segueix en "stand-by", a veure si aviat podem informar que gairebé ja arribem al volum on Cinturó Negre va a Barcelona ;)

Salut!

Moroboshi ha dit...

Pel Saló del Manga, Godai, en Fèlix Sabaté va concretar i va dir que sortiria per Nadal. Fa unes setmanes en Navarro va dir que al final no hi serien a temps, però vaja, els que creen falses esperances són ells.

Jo també crec que si fessin tirada més curta i ens permetessin anar-los a comprar directament a les oficines o alguna cosa així, sense passar pels intermediaris que es queden més de la meitat del preu del volum, seria millor i tots hi guanyaríem, però bé, el que vull és que continuïn sigui com sigui. I que paguin els traductors per tal que es reprengui la relació i tinguem textos d'una qualitat acceptable.

Llop Segarrenc ha dit...

Godai, totalment d'acord que l'editorial no passa en bons moments.

Ara bé, tal com també diu en Moroboshi, és la mateixa editorial qui crea falses esperances (Saló del Manga) i després, ara se'n desdigui.
Així doncs Cinturó Negre #20 fins l'any que ve.

Esperem que aquest 2013 hagi estat l'any de toca fons i amb l'any nou comenci a remuntar.

Godai ha dit...

Moroboshi, Llop Segarrenc, comprenc bé que EDT ha donat falses esperançes si així ho van dir al Saló del Manga. Durant el Saló també vaig parlar amb la Niki de premsa i matisssava el que us escrivia fa uns dies.

En fi, haurem d'esperar a l'any 2014 i carregats d'optimisme per veure la continuació de Cinturó Negre, tal com es mereix la sèrie.

Salut!