divendres, 30 de març del 2018

Novetats de Planeta d'abril/Saló del Còmic: Usagi Yojimbo & TMNT, GITS i DBS

Per aquest mes d'abril com a novetats de cara al  Saló del Còmic de Barcelona, Planeta Cómic treu un gran nombre de títols. Comento aquelles que són del meu interès, essent dues


A la venda el 5 d'abril!


Com a novetat de còmic, tenim el més nou i recent entrecreuament entre Usagi Yojimbo i les Tortugues Ninja, sent obra de l'Stan Sakai, publicada originalment l'any passat, el qual visitarà el Saló del Còmic.


Usagi Yojimbo & las Tortugas Ninja, d'Stan Sakai i Tom Luth
Col·lecció Independientes USA
Cartoné - 80 pàgines - 168 x 257 mm - Color
ISBN: 978-84-9173-030-9
12,95€

Les Tortugues Ninja són transportades a un món d'animals parlants... el món d'Usagi Yojimbo! El conill samurai s'embarca en una aventura per salvar Japó del malvat Jei, i només podrà aconseguir-ho si forma equip amb les Tortugues Ninja! Aquesta edició inclou una entrevista amb Stan Sakai i tot el contingut extra del volum col·leccionista original.


Stan Sakai, convidat al 36 Saló del Còmic de Barcelona


A la venda el 10 d'abril! 


Saltant al manga tenim primerament el segon volum de The Ghost in the Shell titulat Man-machine Interface, en el mateix format que el primer volum publicat l'any passat.


Col·lecció Trazado
Cartoné - 304 pàgines - 148 x 210 mm - B/N
ISBN: 978-84-9146-774-8
20€

A The Ghost in the Shell, la Motoko Kusanagi es va unir a una forma de vida autoproclamada intel·ligent i va abandonar la Secció 9 de Seguretat Pública. Aquesta història és la seva continuació i transcorre aproximadament quatre anys i cinc mesos després.






I  ja per acabar, també mencionar la seva novetat en català, la represa de l'edició vermella de Bola de drac Super amb el número 6, també tenint el número 217 seguint la numeració de les sèries Blanca-Vermella. Aquesta no és del meu interès, ja que en col·lecciono els volums, el qual el segon s'espera per la tardor, no pas els comic-books.


Bola de drac Sèrie Super núm. 6/ Sèrie Blanca núm. 217, de Toyotarô i Akira Toriyama
Col·lecció Manga
Comic Book - 40 pàgines - 168 x 257 mm - B/N
ISBN: 978-84-9146-706-9
2,95€


A instàncies dels déus de la destrucció, es celebra un torneig d'arts marcials entre les seleccions del sisè univers i del setè univers, al qual pertany en Goku, per determinar qui es farà amb les superboles de drac. En l'equip rival hi figuren un guerrer de l'espai i en Frost, un individu idèntic a en Freezer. Fins on arriba el poder del cavallerós Frost, el qual en Goku ha d'enfrontar-se!?

Nota sobre la portada: El dibuix d'en Goku prové d'una il·lustració promocional de la saga següent a a la que ens trobem ara.

*El jove Toyotarô és l'autor d'aquesta seqüela, seguint la idea d'Akira Toriyama.
* L'argument de Bola de drac Super té lloc en els deus anys que hi ha entre la derrota del monstre Bû i l'epíleg amb l'aparició de la Pan i l'Ûb.