dilluns, 1 d’octubre del 2018

Ooso Comics publicarà "Cutie Honey" de Go Nagai en català

Aquest passat diumenge. Ooso Comics, editorial situada a Prades (Baix Camp), va anunciar a la Japan Weekend Madrid que posseeix els drets per publicar el manga Cutie Honey d'en Go Nagai. Tal com Mazinger Angels, el qual el tercer volum ja es troba en prevenda, també ens arribarà en dues edicions, en català i en castellà. Certament és una excel·lent notícia pel manga en català, que esperem que tingui el suport dels lectors catalanoparlants.
 
Foto: Mision Tokyo, Japan Weedend Madrid, 2018

Publicada de l'octubre del 1973 a l'abril del 1974, i recopilada en dos volums, l'obra està protagonitzada per una androide d'aspecte femení que vol portar una vida normal al mateix temps que planeja venjar-se contra els assassins del seu pare i creador.

Tot seguit us deixo la nota proporcionada per Ooso Comics:

CUTIE HONEY, la guerrera de l'amor, aviat serà a les vostres cases!

Estem molt contents amb aquesta nova llicència de Cutie Honey, una gran obra, un clàssic, mai editat al nostre país i serà en un any de grans celebracions. El 2018 és el 50è aniversari artístic d'en Go Nagai i nosaltres, OOSO, tenim l'honor de portar aquesta gran meravella. Obra precursora en tots els sentits. És un luxe tenir-la a les nostres mans i una gran responsabilitat poder-la oferir.

Edició en castellà i en català

Estem molt emocionats!

I ara anem per feina!