dijous, 4 d’octubre del 2012

Novetats d'EDT pel XVIII Saló del Manga

Com a novetats d'octubre i per tant de cara al XVIII Saló del Manga, Editores de Tebeos tenia previst trauria un tom nou de cada una de les tres sèries manga en català en curs que té. Així doncs haurien sortit Bleach #41, Naruto #55 i Cinturó Negre #19, però la setmana passada va sortir a la llum que Shueisha no havia renovat el contracte amb EDT, i per tant l'editorial catalana havia perdut totes les llicencies de l'editorial japonesa. Caient doncs d'aquesta previsió Bleach i Naruto.

Davant d'això, Editores de Tebeos només traurà una novetat en català, el dinovè tom de Cinturó Negre, però també hi afegeixo un manga en castellà com a altra novetat que m'interessa, el 38è i últim tom de  Negima! de Ken Akamatsu, autor de Love Hina.

Manga

 
Cinturó Negre (Yawara!) #19 de (29), de Naoki Urasawa
Col·lecció Seinen Manga
224 pàgines - B/N
7€

El president de la Tsurukame Travel es queda de pasta de moniato quan s'assabenta que la Ginger, que se suposava que era a Hokkaidô fent d'acompanyant de la gent de Comercial Katôchû, participa al campionat nacional de judo. Mentrestant, a Hokkaidô, en Hagoromo, el cap de la Ginger que es juga la feina per enviar-la a Tòquio, es queda d'allò més aixafat quan pensa en el negre futur que li espera. Al pavelló, la Sayaka Hon'ami protagonitza un retorn brillant. Al club de golf on era la Ginger, el responsable Hagoromo es disculpa de genolls davant dels seus clients, però no aconsegueix impedir que l'ambient s’enrareixi. Quan engeguen la televisió, apareix la Ginger al campionat nacional femení de judo del Japó. La Ginger arribaa les semifinals, on s’haurà d’enfrontar a la Sayaka Hon'ami.

CAMÍ DE BARCELONA'92!



Negima! Magister Negi Magi # 38 (ÚLTIM), de Ken Akamatsu
Col·lecció Shonen Manga
192 pàgines - B/N
7,5€

Toda la magia de Harry Potter y toda la pimienta de Love Hina han dado la mano en esta nueva serie del autor Ken Akamatsu que ahora llega a su fin. Negi Springfield es un chaval de diez años que está acabando sus estudios de magia. Como prácticas de final de carrera tiene que hacer de profesor de inglés en un internado de chicas en Japón, lo que provocará no pocos líos y situaciones picantes...

 FI DE LA COL·LECCIÓ!




Font: EDT pdf pàg 13 i 14

2 comentaris:

Moroboshi ha dit...

I continuen sense respondre si pensen canviar la periodicitat de Cinturó Negre ara que no treuen res més en català. No les tinc totes, que EDT encara existirà el 2017, any en què està previst el volum 29 al ritme semestral actual. :(

Llop Segarrenc ha dit...

Jo tinc la sensació que EDT s'anirà estabilitzant i a partir d'aquí esperem que reconduirant la situació de Cinturó Negre. Espero que més aviat que tard.

Temps d'incerteses.