dimarts, 8 de març del 2016

Novetat de Fanbooks de març: El llibre de la Generació Tomàtic

Cap l'octubre va aparèixer un perfil a les xarxes socials com Twitter i Facebook amb el nom de Generació Tomàtic. Dia rere dia anava penjant coses que aquells que vam néixer als anys 80 i primera meitat dels 90 recordem de la nostra infantesa, amb la gran majoria de coses relacionades amb el mític programa infantil Club Super3, que aquest passat 11 de febrer va complir els 25 anys, sent actualment el Club des de fa anys ja no un programa contenidor de sèries de caire infantil si no un canal de televisió, el Canal Super3. Si el Super3 ha crescut, nosaltres els súpers també. 

Però aquest perfil era gat amagat com s'ha revelat a principis de març, enginyosament i ben pensat era una bona estratègia de marxandatge per anar-nos fent nostàlgia i recordar vells temps i així el proper 23 de març a la velocitat de la Supermà fer-nos aconseguir el llibre Generació Tomàtic publicat per Fanbooks.  Al darrere de tot plegat, qui ens ha fet caure llàgrimes de nostàlgia tot mirant les xarxes socials és l'Andrés Palomino que molts coneixeran per les seves Crónicas PSN, entre altres treballs de tires còmiques, però que a més a més és guionista justament de cert programa. Quin? El Club Super3. 

Hagi estat amb estratègia de marxandatge via xarxes socials des de fa mesos o sense, aquest llibre sense dubte farà delícies a tots aquells al seu dia gaudíem mirant els vídeos que ens posava el Tomàtic, el primer "youtuber" abans que existís el Youtube.  


A la venda el 23 de març!


Generació Tomàtic, d'Andrés Palomino
Cartoné - Color - 18x23 cm -  244 pàgines
16,95€

Estàs preparat per obrir les pàgines d'aquest llibre i caure en una espiral incontrolada de riures i nostàlgia?
Si saps com es deien els pingüins del Món d’en Beakman; si ets capaç de dir sense embarbussar-te «clubifaximati petripiromatic flashinetsnotibufitopifiu»; si et vas enamorar de la senyoreta Yamabuki; si bufaves els cartutxos de la NES perquè funcionessin; si vas portar un xandall de "tàctel"; si col·leccionaves pins i tazos; si encara conserves el teu carnet del Club Super3... tu també ets #GeneracióTomàtic. 



Què és la GENERACIÓ TOMÀTIC?  Si vas créixer als 90, col·leccionaves fotocòpies de Bola de Drac i conserves el carnet del Club Super3... ets #Generació Tomàtic!!

Llibre oficial del 25è aniversari del Club Super3