dissabte, 12 de març del 2016

Bola de Drac Z Kai. Els capítols finals: 139 a 143. Valoracions


En aquesta setmana del 7 a l'11 de març, hem vist el següent: El primer cara a cara d'en Gotenks i en Boo, l'amistat d'en Boo i en Satan, i el naixament d'un nou Boo, més poderós i malvat. Els episodis emesos han estat els següents:

  • 139: Qui derrotarà en Majin Bu? L'home més fort del món entra en acció
  • 140: La cerimònia continua! Arriba en Súper Gotenks!
  • 141: El fruit de la ràbia: Neix un altre Majin!
  • 142: En Bu es menja en Bu. L'atac del nou Majin Bu!
  • 143: Directes al desastre! Una hora de coll!

- Sinopsi:
En Boo continua la seva espiral de violència. En Gotenks l'interromp per enfrontar-s'hi, però el monstre el derrota i el guerrer fusionat se'n torna al Palau de Déu. L'Antic Kaio Shin continua la cerimònia per convertir en Gohan en el guerrer més poderós de l'univers. El Senyor Satan surt del seu refugi i assegura que salvarà la Terra. Es presenta a casa d'en Boo i fa servir un parell d'armes secretes per liquidar-lo... sense èxit, tot i així, en Boo creu que en Satan és molt graciós i decideix fer-lo el seu criat.

L'Antic Kaio Shin acaba per fi la seva cerimònia, però explica a en Gohan que necessita vint hores més per poder explotar els seus poders fins a límits insospitats. Al Palau de Déu, en Goten i en Trunks es fusionen després de transformar-se en supersaiyans i surten a buscar en Boo, però no tenen temps d'enfrontar-se al monstre perquè els passa la mitja hora que dura la fusió. Mentrestant en Satan continua servint en Boo que, després de fer-se amic d'un gosset ferit, pren la sorprenent decisió de no matar més després d'una conversa amb en Satan. Sembla ser que l'home ha salvat la Terra a la seva manera però llavors tot es capgira quan uns malfactors, un de jove i un de gran, disparen el gosset i a ells.

En Satan atura els seu atacs i els derrota. En Boo fa servir els seus poders per curar el gosset i reprèn la seva vida feliç amb el senyor Satan i el cadell. El jove malfactor torna i dispara a enSatan. El Boo el cura, però per culpa de la ràbia, expulsa tot el mal que habita al seu cos i neix així un altre Bu, de color gris i malvat, que una de les primeres coses que fa es matar el jove malfactor com si res, i després encarar-se al Boo bo.  Mentrestant, al planeta dels Kaio Shin, en Gohan continua explotant les seves capacitats amb l'Antic Kaio Shin i al Palau de Déu, en Goten i en Trunks fan un petit descans en el seu entrenament per dominar la fusió.

El Boo dolent s'enfronta al Boo bo i després de derrotar-lo i menjar-se'l pateix una nova transformació. Així el Boo malvat esdevé un nou Boo igual de malvat però  més fort i més preparat pel combat. Seguidament mata l'altre malfactor, i quan es dirigeix cap en Satan, se'n recorda d'ell i tot seguit fa via  cap al Palau de Déu ja que ara sap captar energies. Un cop aquí demana lluitar contra els tres guerrers forts, tal com li havia promès en Goku. En Goten i en Trunks encara no estan llestos per enfrontar-s'hi i per guanyar temps, en Cor Petit proposa a aquest nou Boo que mati la resta d'humans de la Terra i després demana a en Krilin que porti els dos nens a la Sala de l'Esperit i del Temps.

En Boo des del mateix Palau elimina tots els humans que hi ha sobre la superfície de la Terra, exceptuant en Satan, i en Ten Shin Han i en Chaoz que esquiven els atacs. Llavors en Cor Petit convenç en Boo que esperi una hora abans d'enfrontar-se a en Goten i en Trunks, i aquests veuen veuen la nova versió del Majin i com aquest mata la Chichi, transformant-la en un ou. Immediatament el parell de nens decideixen anar a la Sala de l'Esperit i del Temps per entrenar-se l'hora que els queda. En Boo acaba perdent la paciència abans que es faci l'hora i per aturar-lo en Cor Petit li promet que podrà lluitar immediatament. Fent marrada, molta volta, en Cor Petit va acompanyant el monstre a la Sala de l'Esperit i del Temps per enfrontar-se als dos nens. Mentrestant, la cerimònia de l'Antic Kaio Shin per explotar els poders ocults d'en Gohan va donant bons resultats.

- Doblatge:

El Boo malvat rep al veu de l'Antoni Forteza igual que a Bola de drac Z


- Totes les Valoracions:
Saga dels Saiyans (1 al 17)
Saga d'en Freezer (18 al 54)
Saga dels Androides (55 al 66)
Saga d'en Cèl·lula (67 - 98)