dimarts, 29 de març del 2016

Novetat de Panini d'abril: Miniblogger

Si els darrers dos anys era Edicions de Ponent, l'editorial encarregada de publicar l'obra del guanyador de la segona ronda de la Beca Carnet Jove Connecta’t al Còmic, aquest any és Panini Comics que sota el seu segell Evolution Comics, la publicarà aquest mes d'abril, de cara la Diada de Sant Jordi i el 33è Saló del Còmic de Barcelona. La guanyadora de la segona ronda de la Beca Carnet Jove Connecta’t al Còmic 2015 és la  Georgina Gerónimo i la seva obra és Miniblogger. Consell pràctics per sobreviure a la blogosfera. 
A la venda el 8 d'abril! 


Miniblogger, de Georgina Gerónimo
Cartoné - 104 pàgines - Color
15€

Es pot viure d'un blog de moda? És fàcil? Em pagaran per assistir a esdeveniments importants? A qui no li agradaria que li regalessin roba per omplir infinitament l'armari? 

A la Miniblogger, sí. La nostra protagonista és una noia superficial i vanitosa que somia ser una blogger famosa i viure amb l'esquena dreta. 

Però realment ser blogger és viure amb l'esquena dreta? I què hi ha de la Blogosfera? És un món tan bonic com el pinten, on els talons no fan mal, la barra lliure és implícita i els cupcakes no engreixen?

Al llarg de la història veurem la Miniblogger recórrer aquest meravellós o no tant meravellós camí cap a l'èxit d'un blog de moda, amb els seus "peròs" i les seves contres, com la vida mateixa, però amb molt, molt, molt postureig.


Font: ComiCat