dijous, 1 de març del 2012

Confirmat! Adéu Glénat! Hola EDT!

La setmana passada coneixíem que Ediciones Glénat España SL havia canviat la seva raó social a Editores de Tebeos SL. Calia saber però quina marca acabaria utilitzant la nova etapa de l'editorial. De idees per aquesta no n'han faltat, tal com ha mostrat avui Joan Navarro al seu bloc Viñetas: Des del propi nom de Viñetas, a Goliat, Glups! fins al definitiu EDT, les sigles de Editores de Tebeos.


 Sí, EDT és simple, li falta carisma, però és el que han decidit i triat. Personalment de totes les opcions, la que més m'ha satisfet hagués estat Glups! Editores de Tebeos!

I així la pròpia editorial ho ha confirmat avui mateix amb aquest anunci oficial a la seva web (traduït al català):

Molts ja s'hauran assabentat que Glénat fa ja uns mesos que no pertany al gegant editorial francès Editions Glénat, del qual ha estat la branca a Espanya durant més de 18 anys. Els nous socis van adquirir la societat amb la condició de canviar el nom el 2012. Encara que tots els còmics que portin el segell editorial de Glénat segueixin en catàleg i es puguin aconseguir pels canals habituals, la marca Glénat anirà desapareixent progressivament en els propers anys. I en el seu lloc serà substituïda per EDT.

En les novetats que sortiran a finals d'aquest mes de març ja figurarà en algunes el nou logo de EDT, mentre que en altres encara conservarem el de Glénat.

La nostra intenció és clara i senzilla, seguir sent una editorial líder en el sector mantenint el nostre gran catàleg, ja que ens sentim orgullosos de tenir alguns dels títols més venuts en els últims temps (Naruto, Death Note, Torpedo, Esther i su Mundo, etc. ), publicar autors espanyols i de la resta del món buscant la qualitat allà on es trobi i oferir les millors edicions als nostres lectors.

Canviem de nom, els còmics són els mateixos (o encara millors!).

Font: Glénat/EDT