dimecres, 7 de març del 2012

Novetats de Norma per l'abril: Les llegendes de Mouse Guard

Norma Editorial ja ha fet publiques les seves novetats d'abril, entre les quals hi ha dues en català. La primera és el retorn de la Guàrdia Ratolí amb Mouse Guard: Llegendes de la guàrdia, la segona novetat és l'últim número de les aventures del jugador barcelonista Eric Castel. Aquestes novetats estaran disponibles a partir del proper 23 de març de 2012.

Còmic EUA

Mouse Guard: Llegendes de la guàrdia vol. 1, de David Petersen i altres autors.
Cartoné amb sobrecoberta 20 x 20. 144 pàgines, Color
18€

DESCOBREIX LES LLEGENDES MÉS FASCINANTS DELS RATOLINS.

A la taverna del Carreró de June, a la ciutat ratolí de Barkstone, els ratolins es reuneixen per gaudir de l'hospitalitat de la seva propietària, la June. Una nit, parlant dels deutes que tenen pendents amb ella molts dels clients, la June proposa una competició el guanyador de la qual veurà el seu deute perdonat. La competició consisteix a explicar històries, ni completament certes ni completament inventades, i la millor de totes, a judici de la June, decidirà el vencedor. Així és com descobrirem les més sorprenents, emotives i divertides llegendes dels ratolins.

David Petersen presenta aquest volum ple d'històries realitzades per artistes de gran talent com Ted Naifeh (Courtney Crumrin), Terry Moore (Strangers in Paradise, Echo), Gene Ha (Top Ten), Guy Davis (AIDP), i molts més.

PREMI EISNER A LA MILLOR ANTOLOGIA 2011 


Còmic Europeu

Eric Castel vol. 15. El missatge del maltès, de Hugues i Reding    
Cartoné 22 x 29,5. 48 pàgines, Color
12€

ÚLTIM NÚMERO!

 PRÒXIMAMENT LA PREQÜELA: ERIC CASTEL Nº 0






Font: ComiCat, Norma PDF pàgs 4 i 5

3 comentaris:

scaramanga ha dit...

En aquest últim còmic d'Eric Casel passarà quelcom d'especial. No ho revelaré pas, però Reding i Hughes tenien visió de futur...

Llop Segarrenc ha dit...

Justament em parles del sèrie de còmics que no segueixo. Tot i ser culer mai m'ha cridat l'atenció.

Quan segurament en devia agafar algun dels primers àlbums i per curiositat els vaig fullejar, res més, devia ser als meus inicis comicaries, havent-hi entrat a través del manga, i quan ja vaig començar amb altres tipus de còmic posant l'exemple "Hugo Pratt", doncs amb Eric Castel mai l'hi he donat cap oportunitat.

scaramanga ha dit...

Ara que parles de l'Hugo Pratt, m'he tornat a perdre amb les hisòries de Corto Maltès. S'haurà de reprendre. Ara el tinc voltant per l'Amazones just després de recuperar la memòria, crec.