divendres, 27 d’abril del 2012

20è aniversari de Bola de Drac amb Planeta deAgostini Comics

Aquest any 2012, Planeta deAgostini Comics celebra 30 anys, però també celebra una altra efemeride, el 20è aniversari de l'arribada del manga de Bola de Drac a casa nostra. Per celebrar aquest fet, l'editorial ha creat un facsímil de la primer número de la sèrie blanca tal com va sortir el maig de 1992, incloent textos d'alguns dels professionals que han participat en les diferents versions durant aquestes 2 dècades. La publicació, tant en català com en castellà, es regalarà al seu estand del Saló Internacional de Còmic de Barcelona (3-6 de maig).

Però els homenatge a l'obra d'Akira Toriyama no s'acaben aquí. Cap a finals d'any, Planeta deAgostini Comics una edició limitada i numerada Especial 20è aniversari, composta de dos volums cartoné. El primer recopilant des de la trobada d'en Son Goku i la Bulma fins al final de l'entrenament amb el Follet Tortuga, i el segon recopilant tot el 21è Gran Torneig de les Arts Marcials, completant així la primera part del manga de manera autoconclusiva. Els dos volums vindran en un estoig i per tant no es podran adquirir separadament, i hi haurà tan edició en català com en castellà. 

Per tenir més informació i detalls d'aquest homenatge a Bola de Drac, es convida als interessats a la seva presentació de novetats durant el Saló, el dissabte 5 de maig a les 17:30 h a la sala d'actes del recinte firal. 


Moltes felicitats Bola de Drac!!!!