divendres, 31 de maig del 2013

TMNT: Las Tortugas Ninja vol. 4

Títol original: Tales of the TMNT #4 i Teenage Mutant Ninja Turtles #48 a 53 USA. 
Autors: Kevin Eastman i Peter Laird
Publicat per: Norma Editorial, juliol 2007.
Format: Rústic, 208 pàgines B/N + 8 Color
Preu: 15€



En aquest quart volum veurem les últimes aventures de les Tortugues Ninja en el seu exili a Northampton i el seu retorn definitiu a Nova York, la qual està sotmesa al caos degut a la mort de l'Shredder. Comença el desenllaç amb la saga "Ciutat en guerra".

Tales of the TMNT nº4 Yo, monstruo (Guió i llapis: Jim Lawson, Tinta: Ryan Brown): Les Tortugues i en Casey van a un complex industrial abandonat, lloc on es trobaran un home que es creu un monstre, el Rei de les Rates.

Número 48 Tonos de gris 1a parte: A Springfield, ciutat prop de Northampton, en Leo, en Raph i en Mike a mode d'entrenament juguen a fet i amagar buscant en Casey. L'humà però mentre s'amaga de les Tortugues, accidentalment mata un noi, i es descobert per l'emmascarat Ningú, donant a lloc un conflicte entre ell i les Tortugues envers en Casey.

Número 49 Tonos de gris 2a parte: Al cap d'una setmana en Casey encara intenta aixecar el cap després de la mort del xicot aquell. A Springfiel,  s'hi troba en Ningú, però com a policia, no disfressat.  L'April per la seva banda voldria fer vida normal, essent els altres un inconvenient.

Número 50 Ciudad en guerra 1a parte: El grup se separat. L'Splinter ha començat a fer meditació als boscos de Northampton. L'April ha agafat un avió. En Casey també ha fet les maletes, i les Tortugues tornen a Nova York. La ciutat però no està tranquil·la. El Peu posa bombes i un de l'Elit ha acabat amb els de rang inferior. El caos s'ha apoderat de la ciutat ara que no hi ha l'Shredder.

Número 51 Ciudad en guerra 2a parte: L'April és a Los Angeles amb sa germana Robyn. En Casey van en direcció cap allà quan li roben el cotxe i el deixen tou, en un restaurant de carretera. Les Tortugues per la seva banda a Nova York assumeixen que han esdevingut una patrulla veïnal.

Número 52 Ciudad en guerra 3a parte: En Casey es recupera a casa de la cambrera del restaurant. L'April continua a Los Angeles. Les Tortugues en evitar un robatori al carrer es veuen envoltats per varis Peus, uns robots seus i la policia.

Número 53 Ciudad en guerra 4a parte: Al carrer es munta un bona batalla i les Tortugues en fugen com poden. Durant aquesta, apareix el ninja d'Elit intervenint-hi. Des de Japó, hi ha gent que davant el que està succeint  Nova York, vol intervenir-hi.