dimecres, 8 de maig del 2013

Torpedo vol.2

Títol: Torpedo vol. 2
Títol original: Torpedo 1936
Autors: Enrique Sánchez Abulí (Guió) i Jordi Bernet (Dibuix)
Publicat per: Ediciones Glénat, desembre 2007
Format: Rústic, 144 pàgines, B/N
Preu: 15€





Tornem amb les aventures de plom i sang d'en Luca Torelli alies Torpedo, l'assassí que ens cau simpàtic del còmic de sèrie negra.

Aquest segon volum recull els següents àlbums següents: L'art de rematar, Sing-sing Blues i Sou de por. Aquest últim consta d'una sola història més llargues que les altres.

  • L'art de rematar. Recopila: L'art de rematar; Toca-la un altre cop, Sam...; La dama de les escletxes; Tic-tac; Rascal.
Comencem amb una feina d'en Torpedo en que haurà de rematar un personatge amb més vides que un gat. També ens retrobarem amb dos velles "amistats" d'en Torpedo, d'una se'n desfarà, l'altra se n'escaparà.  En Rascal ara és l'ajudant d'en Luca però hi va haver un moment que tenia la missió de matar-lo. En sabrem els motius.

  • Sing-sing Blues. Recopila: Sing-sing Blues; Més crua serà la caiguda; Miami Bitch; West Sad Story; i Dos homes i un disbarat
En Torpedo passa un parell de mesos a la presó on hi farà "amistats". En Rascal enganxa a en Luca per salvar un boxejador. Tot i que normalment se'n surt força aprofitar-se de les dones, en algun cas, la cosa se li pot girar en contra. Ara bé els ganivetades que pugui rebre no el faran canviar de fer.

  • Sou de por
En Luca Torelli realitza una feina de contraban d'alcohol on en principi hi hauria sortint guanyant força calés, però no to anirà com hauria d'anar, ara bé com acostuma a passar deixarà un rastre de víctimes.