dijous, 3 de maig del 2012

Al 30è Saló, Còmic en Català!

Avui comença el 30è Saló Internacional del Còmic de Barcelona que en podrem gaudir fins diumenge. Una novetat d'última hora, d'ahir, és que hi haurà un estand dedicat al Còmic en català, com també una presentació de novetats. Aquí la nota de premsa:

El còmic en català tindrà el seu propi estand al 30 Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Es tracta d’una aposta per donar-li més relleu i protagonisme [i traspassar la barrera invisible que sovint el deixa en un segon terme].

L’estand Còmic en català serà possible gràcies a la suma dels esforços de Norma Editorial, Editorial Base, Editores de Tebeos,  Grup 62, La Galera, Editorial Casals i Cavall Fort. Fruit del compromís de set de les principals editorials de còmic del país, els visitants podran trobar un ampli ventall de títols en català aplegats en un espai dedicat exclusivament a aquesta llengua. Elvis Riboldi, Naruto, Blacksad, Jan i Trencapins, Eddard Stark i els seus fills, Massagran... 
El divendres 4 de maig es durà a terme la presentació de novetats de còmic en català. L’acte contarà amb representants editorials, autors i crítics que parlaran sobre l’estat de la qüestió. (Sala de Conferències. 17:00 – 18:00).

Algunes de les novetats en català d'aquest Saló del Còmic:


  • Joc de trons 1, per Grup62/Estrella Polar
  • Persèpolis, per Norma Editorial
  • Sostres, per Editores de Tebeos


Font: ComiCat