dimecres, 30 de maig del 2012

Dr. Slump - Arale volum 4

A finals de març  va sortir a la venda el quart volum de l'edició de l'anime de Dr Slump - Arale a mans de Savor Ediciones - Emon, i segurament també sigui l'últim, ja que tenint el preu que tenen respecte el número d'episodis que contenen, les vendes no poden haver anat bé.
 
Aquest volum consta de 14 episodis repartits en 4 DVDs, incloent els episodis del 37 al 50.


Al primer DVD, a la Vila del Pingüí s'hi celebra el musical de la Ventafocs, coneixerem el Dr. Monster i fent un viatge al passat al famós guerrer Musashi Miyamoto. A més a més en Suprunaman protagonitzarà un altre episodi.

Al segon DVD, en Sembei crearà una olla a pressió que fa realitat qualsevol cosa, coneixerem una colla de motoristes repartidors de llet i també a en Parzan, el qual és molt semblant a en Suprunaman. A més a més Els policies Gara i Pagos provocaran un gran embolic a la Vila del Pingüí, i els Norimaki van a la televisó de l'Illa de la Gran Ciutat, un gran episodi aquest.

Al tercer DVD, l'Akane es disfressa de Midori Yamabuki, l'agent James Boni va a la Vila del Pingüí i per acabar coneixerem una Vila del Pingüí cavernícola.

Al quart DVD, el dimoniet Chibiru voldrà enviar gent a l'Infern, en Sembei construeix una minyona tota peculiar i acabarem amb ell mateix duplicat en dos, un per anar al cine amb la Midori i l'altre per anar a les atraccions amb l'Arale.

Tal com passava amb el tercer volum, en el menú d'episodis, els títols en català i castellà són diferents. Això és degut a que les escenes dels episodis on es diu el títol s'ha recuperat l'àudio català, quan en els dos primers volums anteriors l'àudio era japonès i subtitulat en català. Així doncs en seleccionar l'àudio català, l'únic japonès que hi ha és l'avenç del següent episodi que continua subtitulat en català, a part també, de les escenes que pels motius que siguin, estiguin en japonès.