dissabte, 13 de febrer del 2016

Bola de Drac Z Kai. Els capítols finals: 119 a 123. Valoracions


Després dels últims esdeveniments de la darrera setmana, en aquesta del 8 al 12 de febrer, hem finalitzat el Gran Torneig de les Arts Marcials, i durant l'esperat combat entre en Goku i en Vegeta, en Boo ha renascut. Els episodis emesos han estat els següents:
  • 119: Un adversari terrible! El rei dels dimonis!
  • 120: Un cor impur. Vegeta, el príncep destructor
  • 121: Sóc el més fort! El combat entre en Son Goku i en Vegeta
  • 122: El retorn d'en Majin Bu és imminent. Cal aturar en Babidi!
  • 123: L'encanteri es trenca? La resistència kamehame-ha d'en Son Gohan

- Sinopsi:
Al Gran Torneig de les Arts Marcials d'Arts Marcials, l'A-18 fa una proposta al senyor Satan: es deixarà guanyar el combat que decideix el títol a canvi de vint milions de zenis. Així amb tot de teatre pel mig, en Satan fa veure que guanya l'A-18 i revalida el títol de campió. Coneixent tota la història per part de la Videl, en Trunks i en Goten ben il·lusionats fan cap allà on hi ha el monstre que esperen veure.  Abans de començar el combat entre en Gohan i en Dabra, en Babidi transporta la batalla a un planeta rocós. En Gohan s'adona que, tot i convertir-se en supersaiyà, el rei del dimonis és un rival molt poderós.

Ansiós per enfrontar-se a en Goku, en Vegeta se li acaba la paciència quan veu el fluix paper que en Gohan fa contra en Dabra. El rei del món dels dimonis s'adona de les diferències que hi ha entre els nostres herois i demana a en Babidi que els torni a transportar a la nau convençut que poden fer servir en Vegeta contra en Goku i els altres. I quan la ràbia més encén en Vegeta, el bruixot Babidi s'apodera de la seva ment i el manipula perquè obeeixi les seves ordres. Al front del príncep del saiyans hi apareix un  M, la marca de la casa.

Tot seguit el bruixot els teletransporta al ring del Gran Torneig, amb sorpresa per tothom ja que en Satan està celebrant el seu títol de campió. En Vegeta però es resisteix al control d'en Babidi i només li interessa lluitar contra en Goku. El príncep dels saiyans destrueix gran part de l'estadi, matant molta gent. Quan explica a en Goku que la massacre continuarà si no s'avé a lluitar contra ell, en Goku hi accedeix, però només si en Babidi els transporta a un lloc on no hi hagi ningú. El Kaio Shin en un principi s'hi interposa però finalment desisteix. Teletransportats en un altre lloc, el Kaio Shin i en Gohan decideixen entrar a la nau i enfrontar-se a en Babidí i en Dabra mentre en Goku i en Vegeta lluiten. El bruixot ordena a en Vegeta que els mati, però en Vegeta sorprèn tothom negant-s'hi. L'únic que li interessa és lluitar contra en Son Goku, és l'únic motiu pel qual s'ha deixat posseir. Un cop els altres dos ja han entrat a la nau, els dos supersaiyans mostren el segon nivell amb plena naturalitat, el qual fins al moment només havia mostrat en Gohan.

El Kaio Shin  i en Gohan es troben davant d'en Babidi i en Dabra per poder derrotar-los. Però abans de portar-ho a terme, la bola d'en Boo assoleix el seu nivell màxim d'energia, molt abans del que tothom esperava, degut en l'intens i dur combat entre en Goku i en Vegeta, dos supersaiyans de segon nivell, s'allibera una gran quantitat d'energia que va a parar a la bola on dorm en Boo i accelera el seu alliberament. En Vegeta explica que últimament se sent com domesticat, que enyora els vells temps en què era dolent i que per això s'ha deixat controlar parcialment per en Babidí. El Kaio Shin demana a en Gohan que fugin, però el jove Son ataca la bola amb un Kame Hame Ha amb totes les seves forces. Malgrat l'atac la bola s'obre i en surt només fum rosa, a dins no hi ha res, però llavors en Gohan s'adona que el fum desprèn una gran quantitat d'energia, el qual es comença concentrar i compactar, formant-se així el temible Majin Boo. 

- Traducció
1. Em pregunto quantes vegades de les que diuen "Majin Bu", quines són "Majin Bu" i quines altres són simplement "Bu". Tinc la sensació que s'està sobre utilitzant massa "Majin Bu". Curiosament a l'episodi del dimecres en Goten diu simplement "Bu"

2. A l'episodi de dijous, quan en Goku i en Vegeta són dins la cova, el segon diu "Canó Galick", que hauria de ser "Canó Garlick ". 


- Totes les Valoracions:
Saga dels Saiyans (1 al 17)
Saga d'en Freezer (18 al 54)
Saga dels Androides (55 al 66)
Saga d'en Cèl·lula (67 - 98)
Saga d'en Boo (99 -  )