dissabte, 20 de febrer del 2016

Bola de Drac Z Kai. Els capítols finals: 124 a 128. Valoracions


En aquesta del 15 al 19 de febrer, en Boo ja ha entrat en acció, amb l'apassionant combat contra en Vegeta, amb el seu emocionant desenllaç. Els episodis emesos han estat els següents:

  • 124: Una situació desesperada! El terror d'en Majin Bu
  • 125: Converteix-te en galeta! L'estrany poder del voraç Majin Bu
  • 126: Jo liquidaré en Majin Bu. El combat a mort d'en Vegeta
  • 127: Per tots els qui estimo... La mort de l'orgullós guerrer!
  • 128: Continua el malson. En Maijin Bu, el monstre immortal

- Sinopsi:
En Goku i en Vegeta continuen lluitant fins que el primer convenç en Vegeta que s'han d'ocupar d'en Boo. Però en Vegeta deixa inconscient en Goku amb la intenció d'encarregar-se tot sol del monstre ja que ell es considera el culpable de que hagi ressuscitat i es menja una mongeta màgica per recuperar forces. Mentrestant, en Boo deixa fora de combat en Dabra fàcilment i no sembla que vulgui fer cas a en Babidi, fins que el bruixot li diu que el pot tornar a empresonar a la bola. Aleshores en Boo decideix obeir-lo i la primera ordre que ha de complir és eliminar en Gohan i el Kaioshin.

En Gohan, malferit, intenta salvar el Kaio Shin, però en Boo l'engega ben lluny i el deixa mig mort. Quan el monstre decideix menjar-se el Kaio Shin, en Dabra reapareix per intentar matar el monstre i avisa en Babidí que tard o d'hora no el podrà controlar. En Boo però converteix el rei dels dimonis en una galeta i se la menja. En Goten i en Trunks arriben al camp de batalla i troben en Krilín i en Cor Petit convertits en estàtues de pedra, i accidentalment en Cor Petit es trenca. Quan en Dabra mor, els dos recuperen el seu estat normal, per sort el cap d'en Cor Petit ha quedat sencer i s'ha pogut regenerar. Quan en Boo es proposar transformar i devorar el Kaio Shin, l'interromp una explosió gegant, és en Vegeta que ha arribat, tot destruint la nau. 

Així el príncep dels saiyans es disposa a donar la seva vida i comença a lluitar contra en Boo. En Goten, en Trunks, en Krilin i en Cor Petit segueixen el combat de lluny. En Trunks celebra com li van les coses al seu pare i en Cor Petit se n'adona que en Vegeta ha superat el poder dels supersaiyans. En Vegeta assesta un cop aparentment definitiu a en Boo i tothom pensa que és mort. Però el monstre es torna a aixecar com si res, concentra tot el seu poder i provoca una explosió gegant. Quan tothom sembla mig recuperat en Cor Petit se n'adona que el Kaio Shin ha desaparegut. En Vegeta veu que no pot vèncer el monstre rosa.

En Vegeta i en  Boo continuen lluitant, però en Vegeta no aconsegueix fer mal al monstre. Quan en Boo està clavant una pallissa a en Vegeta, en Trunks i en Goten intervenen en el combat allunyant el monstre. En Cor Petit s'enfronta a en Babidi i acaba partint el bruixot pel mig. En Vegeta deixa inconscients els dos nens i ordena a en Cor Petit que se'ls emporti ben lluny, a un lloc segur, i juntament amb en Krilin marxen ben ràpid.  I és que el príncep del saiyans se sacrifica alliberant tota la seva energia per eliminar el Majin Boo.

En Vegeta ha quedat carbonitzat, convertit en cendres, i en Boo ha quedat fet miques. En Cor Petit demana a en Krilin que s'encarregui d'en Goten i d'en Trunks, i torna on hi ha hagut l'explosió i veu com en Boo es regenera a partir dels trossets, i fuig volant retrobant-se amb en Krilin, dirigint-se al Palau de Déu. En Babidi curat gràcies a en Boo, promet venjar-se començant per en Cor Petit i els dos nens. El Kaio Shin, molt malferit degut a l'explosió provocada per en Boo, busca en Gohan amb l'esperança de trobar-lo viu. En Cor Petit i en Krilin s'aturen a la Torre d'en Karin per demanar mongetes màgiques no en tenen més. En Goku recupera el coneixement i no capta l'energia d'en Vegeta i d'en Gohan, tot seguit efectua el shunkanido per retrobar-se amb en Cor Petit i en Krilin per saber que ha passat.

- Doblatge:
En Majin Boo té la veu d'en Francesc Belda igual que a Battle of Gods. Ara bé la intenció era recuperar l'actor de doblatge original de Bola de drac Z, en Jordi Vila, però per motius personals d'ell no ha pogut ser.
En Yajirobai rep la veu d'en Miquel Roldán, a diferència dels primers 98 episodis on era la Maria Moscardó. 

- Traducció
1. Una cosa estranya es que en Boo fa referència a ell mateix, ho fa en tercera persona: "En Boo et matarà", "En Boo se't menjarà". A Bola de drac Z no ho feia pas, i en japonès segons els subtítols tampoc.

2. En Cor Petit un cop es retroba amb en Krilin després de veure regenerar en Boo diu: "La Terra és massa perillosa. Els hem de portar amb el Kaito del Nord". Perdona! Com poden fer aquestes cagades a hores d'ara. A on els han de portar és al Palau de Déu!!!! El més curiós és que a Bola de drac Z també diu "Allà on viu en Kaito". Per tant jo em pregunto com collons han fotut la traducció?
 
- Totes les Valoracions:
Saga dels Saiyans (1 al 17)
Saga d'en Freezer (18 al 54)
Saga dels Androides (55 al 66)
Saga d'en Cèl·lula (67 - 98)
Saga d'en Boo (99 -  )