diumenge, 27 de maig del 2012

300 entrades, anviersaris, un nou amic i 14 títols

Bé, aquesta entrada serà un tot en un. Primer per que aquests darrers dies hi ha hagut certs esdevenimets i segon, aprofitant que aquesta és l'entrada número 300, doncs serà d'allò diversa en quan a temes. Hauria quedat bé que aquesta entrada coincidís amb al ressenya del còmic 300 de Frank Miller, però aquesta vindrà més tard. Bé comencem.  

Planeta Sigarra i un servidor, jo, Marc "Llop Segarrenc" estem d'aniversaris. Primer, avui 27 de maig coincideix que jo mateix en faig 27 d'anys,  i segon, abans d'ahir, divendres 25, Planeta Sigarra complia 4 anys d'existència. Com passen el temps...

Tal com vaig anunciar divendres pel Twitter, hi ha novetats, algunes ja presents al llarg d'aquest mes. La primera és el canvi de Lupus Sigarrensis a Llop Segarrenc, com a pseudònim. El motiu és que em van enredar a fer-me un compte de Twitter, i com que el primer nom era massa llarg doncs el vaig escurçar a la segona opció. Canvi que heu pogut visualitzar des de fa dies, i més havent introduint el "gadget" del Twitter al bloc.

I ara les novetats d'avui. Us presento aquest llop tan simpàtic, que a partir d'avui serà la mascota de Planeta Sigarra, el qual el seu creador és en Quim Bou, que me'l va dibuixar al meu exemplar de Terra Baixa al passat Saló del Còmic. Gràcies!!!! I tota mascota ha de tenir nom, i després de donar-hi algunes voltes he decidit anomenar-lo Segarreta. Benvingut!!!!




I així doncs a partir d'avui mateix la seva cara és el meva nova imatge de perfil, o sigui l'avatar, tal com ja podeu veure.

Per finalitzar faré quatre línies d'un equip, d'un entrenador, de 4 anys magnífics, meravellosos, històrics. Quatre anys, quatre temporades esportives en que un equip de futbol, el FC Barcelona, dirigit i entrenat pel qui ja és una llegenda del futbol mundial, en Pep Guardiola, divendres 25 va aconseguir el 14è títol de 19 possible d'aquesta era inigualable, d'aquesta era insuperable, de l'Era Guardiola.

Moltes Gràcies Pep Guaridola, Moltíssimes Gràcies!!! 
I a partir d'ara, Molta Sort Tito Vilanova!!!!

VISCA PLANETA SIGARRA, VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA LLIURE!!*!! 

1 comentari:

Quim Bou ha dit...

Hola!

Ei, felicitats!
Queda bé, com a avatar el llop de la dedicatòria.
I... visca el Barça! :)
Salut!
Quim